Vita Hästens bomb

Såhär några minuter före nedsläpp:

Division 1-laget Vita Hästen presenterar NHL-rutinerade Jonathan Ericsson på ett månadslångt kontrakt.

Den första reaktionen: så fantastiskt roligt för klubben och hela serien, och så inspirerande att se Ericsson ge något tillbaka till sin moderklubb.

Den andra reaktionen: hur blir det med Skellefteå AIK? Enligt Mr Madhawk, som var först ut med nyheten, är tanken att Ericsson ska spela i Vita Hästen tills vi vet om lockouten drar ut på tiden. Om NHL drar igång igen åker han förstås tillbaka på en gång, men om de ställer in hela säsongen kan ett elitseriekontrakt vara aktuellt.

Jag tror att lösningen är bra för alla parter och, än en gång, framför allt är det härligt att se stjärnor som är villiga att spela i en tredjedivision för sin moderklubb.

Nu: Rögle.

3 kommentarer

  1. Bevakningen av SKELLEFTEÅ AIK LÄNETS ENDA ELITLAG ÄR BEDRÖVLIG AV VK-maffian, sa upp vf i torsdags saknade fjolårets bevakning av SAIK nu är det bara umä med sk.löven som gäller

    • Det som inte ryms i papperstidningen ligger dock på nätet, vi har direktrapportering från alla hemmamatcher + uppföljande artiklar, så där hittar du förhoppningsvis nåt som faller dig i smaken.

  2. Men Du inse att VF har blivit lilla VK över lag inte bara sporten men mest ibland 3-4 sidor innebandy kan det bero på att det är det enda man kan spela i umä för tillfället??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *