Så överlever du lockouten

I skymundan av NHL-konflikten rullar de andra nordamerikanska hockeyligorna igång som vanligt, och spelarna med tvåvägskontrakt har ju inget annat val än att sätta sig i bussen och avverka milen mellan kalla ishallar.

Adam Larsson (Albany Devils), Tim Erixon (Springfield Falcons) och David Rundblad (Portland Pirates), men så länge NHL har uppehåll kommer det finnas kvalitetsspelare som Larssons klubbkamrat Adam Henrique eller Edmonton Oilers/Oklahoma City Barons Ryan Nugent-Hopkins, båda kandidater till årets rookie förra året, i ligan.

Om man vill ha sin dos av mindre rinkar och mer slagsmål och har $349 över, så kan man signa upp sig för AHL Live och se alla matcher direkt eller i efterhand. Själv har jag inte lockouten riktigt gett mig den graden av abstinens – än…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *