”Varje match är en ny match.”

..är en mening man ofta hör i hockeysammanhang, oavsett om det handlar om ett lag som vunnit eller förlorat sin senaste match. När jag tidigare ikväll pratade med Petter Granberg och frågade vad som snackats om i omklädningsrummet inför morgondagens seriefinal, var det precis det jag fick höra. Då tänker man förstås på AIK:s senaste match mot Växjö som, trots tre poäng, inte var en särskilt bra match från västerbottningarna.

Serieledarna Skellefteå AIK ställs alltså i morgondagens match mot HV71 med tre poängs skillnad i tabellen. Det blir en så kallad ”sexpoängare” där AIK har möjlighet att öka på sitt försprång till serietvåan, eller bli ikappsprungna.

Jag hoppas på en fartfylld och intensiv match vilket jag tycker att man kan förvänta sig av Sveriges två bästa hockeylag. Håller tummarna!

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *