Fantastiskt Eriksson! Skäms Goren!

Ikväll möttes januari månads två hetaste lag. Färjestad BK och Skellefteå AIK. Målsnålt blev det – allra främst tack vare AIK:s Joacim Eriksson som i och med att ha blivit uttagen till landslaget verkar ha vuxit både en och två storlekar. Hoppas verkligen att formen och inställningen han visade upp idag står sig resten av säsongen. Att ha en målvakt i så bra form är ett oerhört plus inför ett slutspel!

Det kommer säkert skrivas en hel del om Lee Gorens uppträdande i Linköpings match mot Luleå – och debatten gällande slagsmålens tillhörighet till sporten kommer återigen att bubbla upp till ytan. Jag skrev i ett tidigare inlägg att det finns ett visst underhållningsvärde i ett slagsmål och det står jag fast vid. Så länge det är en ärlig fight.
Det Goren gör däremot – är riktigt fult. Att ta bort en spelare från en lagkamrat i underläge må vara en sak – men att hoppa på någon som inte ser en, ta strypgrepp och sedan fortsätta slå när motståndaren hamnat på knä är inte sportsligt någonstans. Det har heller inget underhållningsvärde alls och hör verkligen inte hemma i sporten. Kvällens ris tillfaller tveklöst Lee Goren! Skäms!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *