Jonte Hedström klar för Skellefteå!

Så löd en av Aftonbladets löpsedlar för ett antal år sedan då Bolidensonen, Jonathan Hedström, skulle hem till Sverige efter sin tid i Anaheim. En dryg vecka senare stod det klart: Jonte var klar för Timrå!

Alla påståenden är inte sanna. Under kvällen har det skrivits mycket om att Anders Forsberg skulle vart klar för Modo. Somliga verkar välja att köpa det men de flesta delar nog min skepticism. Jag tror att Forsberg är på tok för klok för att gå ut med en sådan sak såhär några veckor före slutspelet. Sedan är han dessutom på tok för ärlig för att senare hävda att inget är bestämt, vare sig muntligt eller skriftligt.

Som de flesta däremot menar så är ju Örnsköldsvik ”hem” för Forsberg så helt otänkbart är det inte – att han någon gång i framtiden hammar där.

Det finns en risk att jag förblindas av min förundran och min starka tro på människan, fadern och hockeytränaren Anders Forsberg – men jag vill tro att Forsberg med familj trivs så bra här att de vill stanna så länge som möjligt. Det är i alla fall vad jag hoppas på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *