Adam Pettersson förlänger!

Glada nyheter! Skellefteåsonen Adam Pettersson har skrivit på för ytterligare två år i Skellefteå AIK. Adam som under årets säsong varit en del av en av Sveriges bästa fjärdekedjor har fått chansen att fortsätta och möjligen avancera inom laget. Jag tror att det är en bra affär för både AIK och Adam – som i och med sina två ytterligare år får tid att utvecklas till den framgångsrika forward han har potential att bli.

Positivt är också att Oscar Möller, som har ett utgående kontrakt med AIK, verkar vara nära att skriva på ett flerårskontrakt. Möller har varit skadad större delen av den här säsongen men är en oerhört bra spelare att behålla. Kanske kan det locka även Bud Holloway till att stanna då de är kompisar sedan tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *