Fler glada nyheter i Skellefteå AIK

Så var det klart att ytterligare en Skellefteåprodukt: Johan Alm, har förlängt sitt kontrakt med Skellefteå AIK. Johan har gjort stora framsteg den här säsongen, inte minst i sitt spel med puck, och nu har han skrivit på för ytterligare två år i klubben.

-Jag har trivts bra i klubben, både med ledare och spelare, och det känns som att vi har något stort på gång de närmsta åren, säger Alm.

Att Skellefteå har en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsorganisationer är ingen hemlighet då de under de senaste åren i stort sett matat fram framgångsrika juniorer. Johan är en av dessa spelare och han har potential att nå långt med sin storlek och fysik, kombinerat med en bra speluppfattning. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *