På plats i Coop Arena

Nuså! Mindre än en timma kvar till match och stämningen är bra i Luleå. Jag käkade lunch inne i stan och överallt såg man supportrar iförda luleåtröjor och röda flaggor med en förargad isbjörn i mitten. Överallt tycktes det pratas hockey även här i Norrbotten och räkna med att det kommer bli bra drag här i arenan. En hel del bekanta ansiktet finns på pressläktaren. Bland annat gamla skellefteå- och luleåspelaren Mikael Renberg är på plats.

Luleåklacken har dragit igång uppvärmningen med en del ramsor och så småningom lär även spelarna beträda isen. Det kommer bli en grym kväll det här och förväntningarna på matchen är höga. Nu får vi se om det blir Skellefteå AIK som utökar sin ledning i antal matcher eller om Luleå studsar upp och lyckas kvittera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *