Annat Skellefteå-relaterat

Phoenix Coyotes körde över Los Angeles Kings med 5-1 och David Rundblad noterades för tre assist. Rundblad spelade näst minst av Phoenix backar under matchen med sina 17 minuter totalt.

Oscar Lindberg fortsätter att imponera på New York Rangers camp. Ingen är mindre överraskad än jag. Fullständigt övertygad om att Oscar Lindberg har vad som krävs för att ta en ordinarie plats i Rangers trupp. På http://blueshirtsunited.com finns en hel del intressanta videoklipp från camp.

Skellefteå-födde rightarbjässen Johan Burlin som för ett tag sen skrev på för italienska Fassa har lovat att till våren släppa en platta inspirerad av sitt utlandsäventyr. Kort information om ukulele-albumet finner ni nedan, på en bild från dennes instagram-konto.

tumblr_mt7q6r1Val1r3uq2to1_500

Jacob

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *