Efter Skellefteå-Örebro

Efter en relativt trög första period där den enda som stoppade Örebro från att ta ledningen var Markus Svensson så ryckte Skellefteå upp sig och där till.

Fyra mål gjorde man under den andra perioden och effektiviteten som kanske har saknats tidigare fanns plötsligt där idag. Man skjuter mindre skott än vanligt men man gör mål.

Markus Svensson ja. Bäst på planen med hästlängder. Räddade bland annat två frilägen i kritiska lägen. Slutar aldrig förvånas över hans atletisism och snabbhet mellan stolparna. Henrik Karlsson blev turneringens bästa målvakt i Karjala cup men Markus Svensson har förtjänat det här.

Örebro hade tyvärr inte så mycket att säga till om efter den andra perioden och Skellefteå bestämde sig för att spela hem tre poäng och en nolla åt sin målvakt. Skickligt utfört och man visar en enorm trygghet i sitt spel.

Nästa omgång står Modo för motståndet och det är ett erkänt bättre lag än Örebro så man får nog spotta upp sig ett par snäpp till om man vill uppnå liknande resultat mot Örnsköldsvik-gänget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *