Vad behöver Skellefteå göra?

Det ligger en tät dimma över ett iskallt Skellefteå. Jag brukar traska hem från kontoret för att äta lunch men idag blir det bestämt ute-lunch på grund av att det är för kallt för att gå kilometern hem.

Skellefteå AIK åkte på en ny förlust igår borta mot HV71. Hela situationen trots elva poängs serieledning, har börjat kännas absurd. Fem raka förluster varav fyra nollpoängare. Nu är det dags att göra något.

Jimmie Ericsson sa till norran att han inte tror att det kommer ske några värvningar. Jag är inte heller säker på att det är det som behövs men Martin Sevc, hade varit välkommen. Defensiven har inte sett bra ut senaste matcherna och jag älskar att det är tydligt att en spelare som Pontus Petterström saknas. Det gör ishockey till en fantastisk sport. Han gör inte mest poäng men han är en otroligt viktig del av laget.

På målvaktssidan har jag hållit mig från att säga något om Markus Svensson då laget i sin helhet presterat dåligt men det är svårt att inte tänka att konkurrensen från Henrik Karlsson kan ha varit något bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *