Äntligen dags då. Skellefteå-Luleå.

Tisdag och snön yr. Perfekt dag för hockey. Känns som vi ska vara glada att det är 2014 och att vi tack och lov bara bevittnar en match per år på uterink.

Finns väl egentligen rätt få frågetecken kring kvällens match förutom möjligtvis vem som vaktar buren? Stefan Steen stod senast mot Linköping och gjorde det bra efter en lite knackig inledning. Min gissning är ändå att Svensson står ikväll då han har bra statistik mot Luleå och trots allt är uttalad förstemålvakt.

På norran så kan man hitta ett videoklipp med Martin Lundberg som säger att prioriteringen ligger i att spela tufft och jobba hårt sen får spelet komma i andra hand. Tror att det kan vara smart för att få igång alla händer och fötter. Se till att vara på jobbet.

Återkommer med kvällens lag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *