AIK mot ”Gnaget” – Toppen mot botten

Efter en väl genomförd insats senast så flög Skellefteå ner till Stockholm idag. Fick ett videomeddelande från Martin Lundberg på en otroligt skräckinjagande Jonas Frögren som gick längs flygplatsens ankomsthallar.

Toppen mot botten alltså. Vi kan börja konstatera att det ska mycket till om Stockholmarna ska klara strecket. HV71 har ryckt i bottenstriden och det blir mer och mer självklart att det kommer bli ”Gnaget” och Örebro som kommer att sluta på de två bottenplatserna i tabellen.

Skellefteå har bra förutsättningar inför kvällens match. Kan tänka mig att det är en mer avslappnad stämning i laget efter att man fått kliva tillbaka in på vinnarspåret.

Mitt tips är att Skellefteå bortasegrar med 1-3.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *