Slutet för Växjö ikväll?

Det har varit en minst sagt skruvad andra semifinalserie mellan Växjö och Färjestad. Ikväll spelas match nummer sex och Färjestad leder serien med 3-2 i matcher och har ikväll chans att vinna på hemmaplan, vilket talar mot Färjestad.

När båda lagen bara vunnit bortamatcher så måste drastiska åtgärder tas till och det senaste ryktena säger att Färjestad under dagen ska ta in på daghotell och åka buss gemensamt till arenan, för att få bortaplansfeeling.

Jag sa senast att jag hade kunnat satsa 3000kr på Växjö då jag kände att bortavinst-trenden omöjligt kunde hålla i sig mot ett av grundseriens hemmastarkaste lag, jag la aldrig spelet och det tackar jag mig själv för.

Läste tidigare idag att Hardy Nilsson hoppas på Färjestad, för Skellefteå AIKs del. Det säger jag också. Blir det Färjestad i en final så kommer det bli tufft för de lila.

Färjestad är ett lag som backar hem. Det passar Skellefteå som handen i handsken och så länge inte Fredrik Pettersson-Wentzel i FBK-buren står på huvudet, varenda match, så kommer inte det att hålla.

Återstår fortfarande att se alltså. Växjö eller Färjestad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *