Strömmen tillbaka och SAIK kunde genomföra en träning på is.

Skellefteå Kraft Arena har under dagen varit helt svart, och denna gången beror det inte på ett slagsmål under uppvärmning mot Björklöven utan denna gång handlar det om ett strömavbrott. Detta gjorde att lagets ispass blev flyttat till kl 14.00 istället.

HV71 värvar tillbaka den tidigare guldhjälten Teemu Laine. En spelare som på olika forum ryktats vara en man för Lasse Johanssons lagbygge. Bara att gratulera HV som får en riktigt bra hockeyspelare och en spelare med hjärta för klubben.

Torsdagens motståndare Linköpings HC tar idag emot Djurgårdens IF, en match som jag tror att östgötarna vinner relativt komfortabelt. Man är nog rätt revanschsugna efter Lördagens match då man tappade en 1-4 ledning till en 6-4 förlust borta mot HV71.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *