Skellefteå revanscherade sig, och det ordentligt.

Det var ett heltaggat Skellefteå som kom ut till matchen mot Brynäs och satte högsta fart redan från start. Och när laget kommer ut med en sådan inställning samtidigt som man har studsarna på sin sida, ja då är man ett väldigt svårslaget lag. I den första perioden så gjorde man fem mål och hade bud på ytterligare två-tre stycken, i den andra perioden så fortsatte Skellefteå att spela bra och Daniel Widing kunde sätta två baljor och utöka Skellefteås målskörd till sju gjorda mål vilket också blev lagets två sista mål då man i den tredje perioden kammade noll framåt.

Givetvis så var det oerhört skönt för laget att få komma tillbaka på vinnarspåret direkt och utklassa Brynäs på deras hemmaplan. Bäst i Skellefteå var Adam Pettersson, Daniel Widing och Sebastian Aho, men alla svartgula förtjänar beröm då ingen gjorde en dålig match.

Brynäs däremot har en hel del att fundera på, ett lag som befinner sig i ett sådant kasst tabelläge kan och får inte göra såna insatser som dessa på hemmaplan. Nu befinner sig laget på samma poäng som Leksand och nästa omgång så kan faktiskt laget trilla ned under kvalstrecket. Jobbigt läge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *