7 ordinarie saknas när Modo gästar.

Laguppställningarna har precis nått oss på pressläktaren och i Skellefteås lag så saknas sju spelare som vanligtvis är startspelare. Detta tvingar givetvis ledningen till rejäla förändringar, framförallt i de bakre leden där Andersson, Sevc och Lindholm saknas.

Matchen som på förhand kändes som en trepoängare för hemmalaget börjar allt mer kännas som en bortaskräll då Modo är ett lag på gång och nu ett lag med spets när Marcel Hossa och Juha-Pekka Haataja har tillkommit. Och med en desperat jakt efter poäng så kommer nog Örnsköldsviks-laget att ställa till det rejält för Västerbottningarna här ikväll.

I Skellefteå så saknas som sagt sju spelare, MEN ett glädjebesked är att Patrik Zackrisson är åter tillbaka efter sin skada och han går direkt in i förstakedjan med stekheta Pesonen och tvåmålsskytten från i Torsdags, Axel Holmström.

Hela laget ser ni här:

Målvakter: Erik Hanses, Jesper Eriksson

Förstafemman: Tim Heed, Sebastian Aho; Axel Holmström, Patrik Zackrisson, Janne Pesonen
Andrafemman: Arvid Lundberg, Fredrik Lindgren; Kirill Kabanov, Erik Forssell, Pontus Petterström
Tredjefemman: Anton Öhman, Niclas Burström; John Norman, Pär Lindholm, Nick Sörensen
Fjärdefemman: Sebastian Ohlsson, Adam Thilander; Andrew Calof, Rob Schremp, Adam Pettersson

Saknas: Martin Lundberg (skadad), Daniel Widing (avstängd), Martin Sevc (avstängd), Erik Andersson (sjukdom?), Markus Svensson (skadad), Oskar Sundqvist (skadad), Anton Lindholm (avstängd)

Matchtips: 2-4 till Modo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *