Första hindret passerat.

Det krävdes bara fyra matcher.
Det krävdes inte ens fyra bra matcher.

Men nu är Skellefteå i semifinal, vilket börjar bli en vana, och där ser det ut som att Luleå kommer att stå för motståndet. En dröm för journalister, supportrar och de två klubbarna som kommer att sälja slut på rekordtid. Men en dröm för lagen? Ja kanske för Luleå. Men för Skellefteå? Jag är tveksam.. Men mer om det ifall/när det blir klart. Givetvis så kan Frölunda vända detta.

*****************************************************************************************

Matchserien mellan Skellefteå och Brynäs har kanske varit den svalaste av de fyra kvartsfinalerna och har som aldrig riktigt tänt till. Tabelltian Brynäs har dock stått för, i alla fall tre, riktigt bra matcher och kunde lika gärna ha tagit den här matchserien till fem eller sex matcher. Men det har skrivits tusentals och tusentals av texter som lyft Brynäs insats och det känns inte som någon nyhet.

I kvällens match så var det på något sätt soppatorsk för Brynäs som drällde väldigt mycket i uppspelen samtidigt som Skellefteå forecheckade betydligt bättre än de tidigare matcherna och i den andra perioden så fick Skellefteå visa vad de kan när maskineriet tickar igång. Dagens höjdpunkt var nog när Widing och Norman satte högsta fart och bjöd på ett riktigt vackert mål.

***************************************************************************************

Bästa spelare i kvällens match
*** Markus Svensson Fortsätter att vara ett slutspelsmonster och har än så länge inte gjort en dålig match. Har stått för fyra sensationellt bra insatser och Skellefteå har här kanske hela slutspelets bästa målvakt.
**
Niclas Burström Stark i defensiven, jobbig att möta och oklanderlig i passningsspelet.
* Axel Holmström En av Skellefteås bästa forwards sett över alla fyra matcher och ser ut att ha spelat hur många slutspel som helst förut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *