Grattis Rögle, MEN ni har viktigare saker att lägga fokus på nu.

Rögle BK har återigen lyckats tråckla sig upp till SHL. Ett lag som har en otäck förmåga att alltid bli bäst i slutet av säsongen och så även i år. Men stort grattis till Rögle.

Men oj vad jag lider med Västerås. Man är bästa laget i serien över 52 omgångar men misslyckas ändå att ta sig upp när SHL utökar med två lag, men det är såhär hockeyn är och tyvärr så har gurklaget ingenting att skylla på, inga att peka fingrar mot förutom de själva. Att man viker ner sig i två matchserier är för dåligt och lagets krampaktiga spel släppte typ… Aldrig?

Men nog om det, det har i afton börjat cirkulera en film på sociala medier där man för första gången får se vad som startade uppvärmnings-slagsmålet i Ängelholm. Och jag vill bara börja med att säga att när jag första gången läste om det här slagsmålet så tänkte jag ”jaja, det kanske var ett försök att ge sitt lag energi och Deveaux kanske åkte in lite i Helmersson”
MEN. Efter att ha sett videon och de klara bilder som visar vad som egentligen hände så kan jag inte säga något annat än att hela jag kokar. Den fullständigt hjärndöda Deveaxu vevar alltså klubban likt en golf-spelare som ska slå en lång drive eller en vedhuggare som måttar för att sänka ett redwood-träd. Och det stannar inte där, efter det fullständigt idiotiska slaget i vaden på en helt oförberedd Helmersson så attackerar han även bakhuvudet med handsken.
OCH jag hoppas att Rögle BK som förening visar att man inte på något sätt står bakom detta och skickar ut honom från deras lokaler direkt man anländer till Ängelholm ikväll, han ska bannemig inte få delta på seger-ceremoni, han ska vara glad att han ens fått spela ikväll. Kom ihåg att ni är förebilder för flera barn i åldern där de söker efter hjältar, i åldern där de har oerhört lätt för att se och lära. Och tro inte att denna film kommer att undgå dem, den har redan gått alldeles för viral för det.

Nu kanske ni tycker jag är oerhört hård i mina ordval, men då ska ni veta att jag sitter och håller fingret på avtryckaren och skulle lika gärna kunna trycka iväg betydligt värre saker.

Se överfallet själva HÄR- Och kom ihåg, att det där är ett överfall på en oskyddad spelare med blicken mot sitt lags uppvärmning och inte en endaste aning om att han snart ska bli brutalt attackerad.

Deveaux, once again, dra åt helvete!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *