Schremp-effekten!

Njae, kanske inte riktigt som rubriken lyder. Men Rob Schremp var tillbaka i laguppställningen och stod direkt för en genuin och bra insats. Även om målet kanske är en målvaktstavla så är det ett skott som inte många andra skulle ta, och skjuter man pucken mot mål så händer bra saker.

Överlag så gjorde Skellefteå en riktigt bra match mot ett Växjö som aldrig riktigt tände till ikväll. I den sista perioden så kändes det aldrig som att Växjö ens trodde på en vändning utan backade hem och väntade bara på slutsignalen. Smålänningarna stod för väldigt många individuella misstag och felpassningar, vilket inte går att göra mot Skellefteå som tar hela handen bara de får ett litet finger.
Det var just individuella misstag som fällde avgörandet ikväll. Vid 0-2 så var det Lundh som iklädde sig rollen som syndabock när han slarvade bakom eget mål och vid Schremps 0-3 så var det målvakten Nihlstorp som släppte in ett väldigt enkelt mål.

Ikväll förtjänar alla spelare i Skellefteå högt betyg, ingen föll ur ramen. Men om några ska lyftas så är det:
Markus Svensson , en högklassig insats för Mackan som stängde igen ikväll och stod för flertalet magiska räddningar.
Anton Lindholm , i förra matchen så var det Noah Welch som var isens sheriff. Ikväll så var det Anton som snodde åt sig den titeln. En gigant i det fysiska spelet.
Rob Schremp. Okej, kanske inte bäst på isen. Men kommer in i sin blott andra slutspelsmatch och visar direkt upp ett härligt spel. Känns given i laguppställningen nästa match?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *