Oliiiiiidligt spännande.

Med en dryg halvtimma kvar till nedsläpp så börjar nervositeten komma krypandes. Skellefteå står nu inför sin tuffaste utmaning på flera år och det krävs att laget nu går ihop som grupp och gemensamt besegrar allt som står kvar i deras väg fram till guldet. Förhoppningsvis så har laget skakat av sig förra matchen, som var säsongens kanske slarvigaste insats.

Det kommer verkligen inte att bli lätt i Växjö ikväll. Hemmalaget kommer att göra allt i sin makt för att fixa hem tre matchbollar och känslan är att de också kommer att lyckas med det. Smålänningarna kan inte göra en lika blek insats inför hemmapubliken och i den första perioden så gäller det för Skellefteå att hänga med och inte vika ned sig i någon kamp, på någon del av isen.

Det sker några förändringar i laget då Schremp, Pettersson och Lundberg petas.
In kommer Widing, Sörensen och Aho. En trio som är redo att göra allt för att behålla sin plats och allt för att hjälpa sitt lag till en kvittering av matchserien. Jag tror att Widing kommer vara en av isens bästa aktörer ikväll, tillsammans med Pesonen och Sevc.

Målvakter: Markus Svensson (Erik Hanses)

Förstafemman: Fredrik Lindgren, Niclas Burström; Pontus Petterström, Pär Lindholm, Martin Lundberg
Andrafemman: Martin Sevc, Tim Heed; Oskar Sundqvist, Axel Holmström, John Norman
Tredjefemman: Anton Lindholm, Sebastian Aho; Janne Pesonen, Patrik Zackrisson, Andrew Calof
Fjärdefemman: Erik Andersson, Daniel Widing; Nick Sörensen,  Erik Forssell, Kirill Kabanov

Utanför: Arvid Lundberg, Rob Schremp, Adam Pettersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *