Hälsningar från spelarna.

Jahapp. Då sitter vi här igen då, med en lätt chockartad stämning inombords och frågetecken som bara hopar sig och summerar den tredje raka förlusten på hemmaplan.

Efter en match där hemmapubliken bjöd på slutspelets kanske mäktigaste stämning. Där hemmapubliken hoppade, skrek och sjöng tills rösten inte bar. En hemmapublik som förtjänar mer än vad de hittills har fått i Skellefteå Kraft Arena denna final.

Efter matchen så ville många spelare hylla, tacka och skicka hälsningar till sin, jag citerar, ”helt underbara och fantastiska publik”.

Here it goes, för alla som nu börjat tvivla. För alla som ikväll spillt tårar, fällt ilskna kommentarer och gett upp hoppet om ett tredje raka guld:

– De enda jag tycker synd om är fansen som jag tycker förtjänar en hemmaseger.
Widing.

Vad är våran slogan? Här tvivlar ingen. Det är min hälsning!
Widing.

Det är helt fantastiskt att ha den här publiken i ryggen och veta att dom finns där. Jag kan knappt vänta till nästa hemmamatch. Vi ska fan lyckas vinna där borta och ta hem serien hit igen. Då jävlar!
Pär Lindholm

– Dom behöver inte känna någon misstro. Det är min första hemmamatch här i finalen och jag står med gåshud i stort sett hela matchen. Man kör på sånt jävla rus. Till och med när det står 4-1 till Växjö så står dom och hoppar. Vi ska fan förstöra festen på Torsdag!
Sörensen

– Det är otroligt. Helt otroligt. Det är bara att buga och bocka. De ger oss sjuk energi och otrolig stöttning genom hela matchen. Det står 0-2 efter första men ändå så är det ett otroligt drag. All heder till hela publiken och till North Power. Stödet har varit helt magiskt.
Petterström

– Helt fantastiskt och som det ser ut idag så är det nog ingen som tror att det här är kört. Vi ligger under med 0-2 och dom bara bombar på. Och så här i slutet när de gör två mål i öppen bur, klackledarna vänder sig inte ens om och kollar på matchen utan fortsätter bara att elda på. Så jag vill bara säga till alla att hålla fast vid tron för det finns möjligheter. Och vi ska absolut ge dem anledningar att jubla.
Anton Lindholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *