Så säger spelarna om kvällens match.

Efter förlusten i Tisdags så var det många spelare i Skellefteå som skickade hälsningar till sina supportrar, ett inlägg som ni kan läsa om ni scrollar ned lite. Under vårat samtal så fick spelarna även chansen att dela sina tankar om kvällens match. Har inte lagt ut detta inlägg förrän nu med en enkel anledning, att ge er den där sista tändningen inför match som kanske behövs.

************************************************************************************************

Daniel Widing.
– Det är härligt. Det är jäkligt kul, jag menar vi är förberedda på en lång serie. Vi har tränat som djur för att klara av det här. Vi ska göra allt för att ge våran publik en hemmaseger i match sju.
Så då förstör ni deras fest på på Torsdag (läs idag) och skapar en fest här i Skellefteå Kraft Arena på Lördag?
– Ja precis, det är våran tanke!

************************************************************************************************

Pär Lindholm.
– Vi har vunnit där nere förut och vi ska göra det igen. Vi ska ta tillbaka matchserien till Skellefteå, jag hade inte tackat nej till det här läget för ett år sedan. Men som sagt, vi har vunnit där nu två matcher i rad och har bra chanser att göra det igen bara vi ser till att göra rätt saker där ute. Och om det kommer till en match sju, då kommer det bli helt underbart!

************************************************************************************************

Nick Sörensen.– Dom har ju uppdukat för fest där nere och dom kommer att tänka på det. Deras tankar kommer att vara på att om dom vinner, då tar de SM-guld. Vi ska försöka förstöra festen för det är ingen lätt sak att slå in den där berömda matchbollen. Men vi har absolut ingenting att förlora och vi ska ta en vinst där nere för att sen komma hem hit och ta en game seven. Det behöver inte vara skönspel, det behöver inte vara någonting speciellt. Vi ska bara ner och offra allt för att vinna en hockeymatch och ta tillbaka det hit för att vinna inför våra fans.
Gillar du läget?
– Ja för fan. Man får älska det, man har drömt om det här sedan man var liten och nu är det upp till bevis om man är man eller mus.

************************************************************************************************

Pontus Petterström– Det känns som att det är skitsamma hur det ser ut där nere, vi ska vinna matchen och ta tillbaka det hit på Lördag. Dom ska ju slå in den berömda matchbollen och kommer att tänka på det samtidigt som vi kommer att förbereda oss så sjukt bra för att åka ner och förstöra deras fest.
Och ni vet ju hur det är att vinna där nere?
– Ja absolut, och nu ska vi göra det igen!

************************************************************************************************

Anton Lindholm
– Dom har väl hela stans tyngd på deras axlar. Matchbollen är väl inte det enklaste att dunka in på hemmaplan och all press ligger som sagt på dom. Vi kommer att göra precis allt för att vinna, det finns ingenting att spara på!

************************************************************************************************

Axel Holmström
– Det känns som att vi skiter i vad som varit och åker ner till Växjö och krigar för våra liv där nere.
Det värsta som finns är ju någon som kommer in och förstör en fest, nu har ni chansen att bli just den som gör det?
– Ja precis. Dom får rigga hur mycket dom vill, vi kommer att förstöra det! Det är inte världens lättaste sak att slå in en matchboll, man har tankarna på guldet och firandet. Grabbarna här inne har varit med om det förut, det krävs ett jävligt hårt jobb. Och för Växjö så är det inte vilket lag som helst som står på andra sidan isen, vi kommer att kriga för vårat liv. Vi har ett jävla gäng vinnarskallar med finalrutin, så vi ska ta tillbaka matchserien hit på Lördag och där ska vi fan visa vart skåpet ska stå.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *