Finalpsykningarna är här och återigen levererar Ica Kvantum

Det har blivit något av ett stående inslag när finalen nalkas i Skellefteå – att lokala butiker på ett eller annat sätt pikar det stundande motståndet med smått genialiska passningar till dem. Givetvis med glimten i ögat.

Tidigare har till exempel Ica i Kåge tagit bort Löfbergs Lila ur sortimentet när Färjestad BK var motståndet.

Då, precis som nu, är det Alexander Björk som ligger bakom den bästa idén – i år har han helt enkelt valt att lägga straffavgift på allt från Göteborgs Kex och på Ica Kvantum i Skellefteå kan du köpa två stycken Ballerina-paket till priset för tre. (se bild nedan).

Foto: @jonaseklund13 @ twitter

Foto: @jonaseklund13 @ twitter

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *