Oscar Möller i Skellefteå AIK:s matchtröja igen – här hittar du hela laguppställningen i kvällens CHL-möte

Den 21 april 2014 var senaste gången Oscar Möller tog på sig matchdressen med de patenterade gula tigerränderna – i kväll är det dags igen då fansens kelgris säsongsdebuterar för Skellefteå AIK när laget ställs mot Vienna Capitals. 

Möllaaah

Möller jublar efter ett mål i match tre i SM-finalen 2014 – i kväll återfinns han återigen i Skellefteå AIK:s ställ. FOTO: TT.

För två år och fyra månader sedan fanns han på isen i Löfbergs Lila Arena där han firade sitt, och klubbens, andra raka SM-guld – efter det har den skarpskjutande stockholmaren gjort två år i KHL.

Nu är han tillbaka, och han kliver direkt in i en förväntad miljö då han placeras i samma kedja som Pär Lindholm, Kusmarks-sonen som tippas få chansen som center mellan nämnde Möller och skadade Jocke Lindström i vinter. Som tredje länk i kvällens match placeras Adam Pettersson in, tillsammans bildar de en väldigt stark kedja som det österrikiska huvudstads-laget lär få stora problem med.

Så ställer Skellefteå AIK upp i kväll, (obs, laguppställningen är preliminär och förändringar kan komma innan nedsläpp):

Gustaf Lindvall, (Erik Hanses)

Filip Berglund – Fredrik Lindgren
Marcus Pettersson – Emil Djuse
Sebastian Aho – Niclas Burström
Anton Danielsson – Hugo Danielsson

Jesper Olofsson – Linus Lindström – Henrik Hetta
Andrew Calof – Emil Pettersson – Pontus Petterström
Adam Pettersson – Pär Lindholm – Oscar Möller
Andreas Wingerli – Tim Söderlund – Simon Krekula

Dessa saknas: Kyle Cumiskey, Johan Alm, Jimmie Ericsson, Joakim Lindström, Axel Holmström, Sebastian Ohlsson.

1 kommentarer

  1. Lirade mot ett gäng som håller allsvensk klass, likadant mot löven.
    Ska ju iofs inte ha för stora förhoppningar i.om med att vi i princip har samma nivå på spelarna förutom 3e linan + burström.

    Blir en intressant säsong det här. Extremt obalanserad trupp.
    Siktar så klart på guld, men känns skönt att veta att det är inte högsta prioritet för klubben, utan det är ju att utveckla spelare. Jag har köpt det nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *