Inget klart del två

Ringde och störde Jens Persson när han var mitt uppe i hans filande av ett projektarbete till skolan. Jens pluggar medicin och om allt går väl ut tar han examen kring jul.

Har du något klart inför nästa säsong?

Nej ingenting är klart. Jag och Blixt har pratat med varandra och både parter har visat intresse men det är många bitar som ska passa in.

Är det frågan om kombinera hockeyn med skolan eller är det en ekonomiskt fråga?

Kombinationen med att plugga och spela hockey har gott bra hittills men jag tar examen efter jul och då är ju frågan vad som händer då. Förhoppningsvis finns det något jobb här i Umeå. Det hade varit väldigt roligt att stanna. Förra säsongen var den roligaste jag har varit med, om man räknar bort slutet. Vi hade en väldigt bra grupp. Så min ambition är att spela.

Kör du sommarträningen med laget eller håller du igång på egen hand?

Jag håller i gång på egen hand.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *