Vi är muntligt överens

Som bloggen har skrivit tidigare är Vännäs HC ute efter Oskar Nordlunds namnteckning. Målskytten Oskar började säsongen med Leksands J20 lag där han gjorde 10 poäng på 31 matcher. Sedan gick flyttlasset hem till Ånge igen där han stod för 7 poäng på 12 matcher. Året innan varvade han spel med Vännäs och i Björklöven. Jag ringde upp Oskar för att kolla läget med honom.

Tjena Oskar, hur är läget?

– Det är bra tack.

Vännäs har visat intresse. Är något klart?

– Det stämmer. Ingenting är skrivet på papper men vi är muntligt överens. Det är jobbiten som måste klaffa. De sa att de skulle höra av sig i veckan, så vi får se vad som händer, säger Oskar.

Vad tror om du Vännäs nästa säsong?

– Jag vet inte riktigt. De var ju riktigt bra i tvåan i fjol och de säger att de har något bra på gång och det vore riktigt roligt.

Du började fjolårssäsongen i Leksand och avslutade den hemma i Ånge i division 1. Hur skulle du sammanfatta din säsong?

– Den började riktigt bra. Jag fick spela mycket och fick ett jobb på en gång i Leksand. Men efter jul hände det något och jag fick mest nöta bänk och i samma veva tappade jag jobbet så jag kunde inte försörja mig. Man måste få speltid för att kunna utvecklas. Då var det inte så svårt att flytta hem och i Ånge fick jag bra med speltid och självförtroendet började komma tillbaka även fast jag aldrig kom upp i den nivån som jag vet att jag kan.

Jag antar att du är riktigt revanschsugen i år?

– Ja verkligen!

Tack, så får vi se om vi ses i vinter.

– Det hoppas jag verkligen, avslutar Oskar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *