Lördagstankar

Lördagen är här och de flesta vaknade nog med en lätt huvudvärk, inte jag. Det är nog den enda fördelen med att jobba när yran går av stapeln.

****

I går blev det klart att Oscar Molin och Björklöven inte säger upp optionsåret i hans kontrakt utan det blir en fortsättning. Ett bra beslut tycker jag. Även om han hade stora skadebekymmer och inte var den mest betydelsefulla spelaren i fjol. Han är relativt ung och har en koppling till stan. Jag vet att han inte är omtyckt av alla fans men i ett lag kan man inte bara ha stjärnbackar. Utan man måste även ha rollspelare och killar som accepterar att man inte får 20 minuter speltid varje match. Nu verkar det som att Molin tar den sista backplatsen och att Wågström får söka en ny klubb. Ett klokt beslut trots att Wågström har tonvis med rutin. Sista backplatsen tänker ni? Jo jag tror inte att det kommer någon fler back utan man fyller luckan med juniorer och man inväntar marknaden till jul då det brukar lossna skickliga spelare.

****

Målvaktsbiten i Teg är ännu inte löst och de letar för fullt en kille som ska kämpa om förstaspaden med Marcus Evtertsson. Joel Enlund är en de för en dialog. Men även David Lindgren som spelade med Clemens i fjol är med i tankarna och träffade Teg i torsdags.

– När det gäller Enlund så måste det lösas med jobb. Vi träffade även David i torsdags så vi får se hur det slutar, P-O Åberg, sportchef i Teg.

När det gäller Christoffer Göransson så verkar det som att Teg har tappat hoppet om honom.

– Han skulle träna med oss men jag har då aldrig sett honom, säger P-O

Är han på väg till Vännäs?

– Det skulle inte förvåna mig.

****

Så här på en lördag är det av största vikt att man har rätt förfestmusik. Därför har jag samlat ihop alla tre lags härliga låter. Inge mordent, utan här är det originalen som gäller.

Först ut Tegs SK:s kamsång.

Sedan här vi Lövens sköna kampsång.

Sist ut är Vännäs kampsång. Lite roligt att det är samma speaker som gjorde Lövens band.

Jag kanske borde utlysa en omröstning. Vilken klubb har den bästa kampsången? Lämna din röst kommentarsfältet.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *