Förlängning

Det fortsätter hände saker i Teg. Bloggen kan nu avslöja att de i dag kommer förlänga med  backen, Johan Sehlstedt. Johan stod för nio poäng på 31 matcher i fjol. Sportchefen P-O Åberg bekräftar även det.

– Det stämmer, vi kommer skriva med honom i dag. Johan har tagit sig i kragen och kommit igång riktigt bra med träningen vilket känns riktigt roligt. Jag tror han kommer göra en betydligt bättre säsong än förra året.

Något annat nytt på spelarfronten?

– Nej, eller jo. Vi har fått ett nej från Mattias Ottosson (spelandes i Mulhouse ifjol, bloggens anm). Det var riktigt synd för honom ville vi verkligen ha. Han har tydligen fått jobb i Lycksele och vill bo där.

****

Fick i dag in ett riktigt tråkigt besked. Mer om detta kan ni läsa om här i kväll…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *