Sista backen klar

Nu kan bloggen avslöja att Tegs SK har fyllt sin trupp med backar. Det är Andreas Nilsson som tar den sista platsen. Andreas stod för tio poäng på 39 matcher i Lövens J20-lag förra säsongen. Tränare Mattias Lund bekräftar att ett 1års kontrakt är skrivet:

– Andreas stängde dörren på backsidan och vi har skrivet ett år med honom, säger Lund till bloggen och fortsätter:

– Han är en ung och lovande back som jobbar hårt för sin framtida hockeykarriär. Andreas är både rörlig och spelskicklig. Han kan bli en väldigt bra offensiv back och det kommer han verkligen få en chans att utvecklas till hos oss i Teg i vinter. Kul också att få behålla Andreas inom Umeåhockeyn.

Nu är Tegs trupp nästintill komplett. Det fattas endas två spelare enligt de själva, en forward och en målvakt och det kommer att skrivas ganska snart.

– Vi vill gör klart så fort som möjligt, helst innan midsommar, säger sportchef P-O Åberg.

Enligt uppgifter till bloggen ska även Filip Hjort vara med i bilden om sista målvaktsplatsen. Som bloggen tidigare avslöjat är även David Lindgren och Joel Enlund med i racet.

– Ja det stämmer att Filip vill komma till oss och han har både varit i kontakt med både oss och Vännäs, men de har gjort klart med målvakter. När det gäller David och Joel så söker båda jobb här och David har sagt att han är fixat boende i Vännäs. Joel behöver även ett jobb åt tjejen, så vi får se hur det slutar, säger Åberg.

Bloggens gissning är David fyller den sista målvaktsplatsen och blir heller inte förvånad om Jens Persson spelar i Tegs-tröjan kommande säsong vilket gör att han skulle fylla den sista forwardsplatsen. Om ser på papperet ser det onekligen lovande ut för Teg i jakten på en plats i Allettan.

 

2 kommentarer

  1. Tjena
    Skulle inte du kunna kolla upp hur det är med lövens j20? Finns inget om dom bara om a-laget och j18.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *