Han kan vara guld värd

Kan inte låta bli att köra ett fjärde inlägg om Vännäs HC i dag och det tredje om Miller…

Som rubriken säger tror bloggen att Joe Miller kan komma att bli guld värd för Vännäs, om nu de två kan helt komma överens. Bloggen har bara sett honom på träning och han har då visat kvaliteter som ingen annan spelare har, nämligen ett medfött öga för att få en pucken i mål. Han besitter även en fin skridskoåkning och bra passningsspel. Enligt rapporter jag fått om honom i de matcher han spelat, lyder de enligt följande: I första matchen fick han betyget, överdjävligt bra. Andra matchen blev betyget, klart bäst och i dagens match säger hans tre mål det mesta.

Vännäs behöver verkligen en sådan här kille, en som kan bära laget på sina axlar de dagar som de övriga inte är på topp. För de dagarna kommer att komma i Vännäs extremt unga trupp. Joe är inte bara en bra spelare, han är en väldigt bra kille att ha i ett lag vad jag har förstått. Han är tydligen extremt ödmjuk och jag gissar att alla lyssnar på honom när han pratar. Att han fick utmärkelsen USHL Gentleman of the Year ”Curt Hammer Award” säsongen 07/08 bekräftar bara det. Jag blir inte förvånad om han kommer bära minst ett A på tröjan om han blir ”helt klar”.

Den stora faran är att han är för bra för Vännäs och ett lag tre mil österut, med ett löv på bröstet, får upp ögonen för honom eller något annat lag.

Med Joe i laget och den ungdomliga entusiasmen i laget tippar jag att det kan bli en trevlig hockeyvinter i Vännäs Ishall. På tal om hallen där, kom jag och tänka på ett klassikt citat från herr Niklas Wikegård. På frågan av Tidningen Hockey i mitten av 90-talet vilket som var den bästa ishallen, svarade han:

– Det finns bara en ishall där publiken är galna, de nästan sitter på isen och där det luktar riktig svett i omklädningsrummet. Det är Vännäs Ishall (eller Essbehallen som den hette då).

 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *