Teg, NHL och TV-pucken

Vi börjar med Teg som var i Övik och spelade mot ÖSK i Skyttishallen. Umeålaget spelade kalsongerna av ÖSK och vann med hela 1-10 efter att ha vunnit första perioden med hela 0-6! Teg har verkligen fått till målskyttet de senaste två matcherna och har en målskillnad på hela 21-2 på de senaste två matcherna.

– Vi är rätt så klockren ikväll och orkar hålla en hög nivå hela matchen med bra skridskoåkning, säger Mattias Lund till Tegs hemsida.

På söndag är det genrep inför seriepremiären för Teg och Vännäs då de möter varandra och de spelar även mot varandra i premiären. En hyfsad värdemätare.

***

Vi byter ämna till NHL. Hockeyettan skickade i dag ut ett pressmeddelande där de säger att de gör tvärtemot vad Elitserien och Allsvenskan, de tillåter NHL-spelare på korttidskontrakt om det blir en lockout over there.

”Under förutsättning att klubbarna uppfyller de ekonomiska förutsättningarna och regler som gäller avseende transferkort och försäkringar, skall vi medverka och välkomna NHL-spelare till våra medlemsklubbar i division 1”, säger Hockeyettans ordförande Ronnie Glysing i ett pressmeddelande.

***

Västerbotten följde upp 9-0 seger i morse med en 3-1 seger i kväll mot Västmanland. V-bottens mål föll enligt följande:
0-3 (EQ) VBO 21. Wingerli, Andreas
22. Eriksson, William

0-2 (EQ) VBO 19. Ibrahim, Khalid
14. Eliasson, Jakob

0-1 (EQ) VBO 17. Ohlsson, Sebastian
10. Hult, Elias

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *