Inför Löven-Piteå

I morgon klockan 16:00 är det alltså hemmapremiär för Björklöven då de tar emot Piteå. Ett Piteå som gått som tåget i deras inledande matcher med en både stark offensiv och defensiv. Det är verkligen av ytterste vikt att Löven är på tå redan från början då Piteå verkligen har gått på knock i första perioden i alla deras matcher.

Björklövens tränare, Jens Öhman, säger såhär inför matchen:

Truppen:

Alla är redo för match utom William Quist och Zebastian Possler.

Notera att:

Dessa två lag möttes även i fjol i Lövens hemmapremiär. Då sökte sig 3426 personer till hallen för att bevittna premiären. Ska man våga hoppas på en förbättring?

Tips:

Björklöven vinner med 3-1 och 3498 åskådare.

***

Ni som är sugna på hockey som uppvärmning istället för intag av destillerade drycker innan match kan komma till Umeå Arena redan klockan 12:30, då det är dags för årets första derby i J20 Elit Norra mellan Löven och Vännäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *