Inför Vännäs och Tegs bortamatcher

Både Teg och Vännäs har i dag bortamatcher klockan 16:00. Teg möter Kalix och Vännäs har Boden på schemat. Är det fördel Boden i dag? Nej säger jag. Vännäs har öppnat serien mer än godkänt och måste ses marginellt som favoriter. Kvällens laguppställningar i den matchen hittar ni här.

Notera att:

Målvakten i VHC, Henrik Jonsson gör i kväll premiär i division 1 och att 95:an Hampus Åsell går in i första femman.

Tips: 

2-4 till Vännäs

***

Teg måste ses som klara favoriter i kväll. Tegs målsättning är Alettan och då finns inget annat än seger borta Kalix. Kalix är dock väldigt svårspelade borta och om målvakten Andreas Hookana storspelar på samma sätt som mot Kiruna blir det ingen lätt match för Teg. Men trots detta ska Teg vinna. Laguppställningar till denna match hittar ni här.

Notera att:

Teg har fortfarande problem med förkylningar och får klara sig utan fyra spelare. En av dem är Micke Pettersson som har hittills varit guld värd för Teg.

Tips:

1-3 till Teg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *