Utvisningarna fällde VHC

Vännäs fick ingen smakstart i dagens match mot Boden. De släpper in ettan ganska tidigt men kan komma tillbaka och kvittera innan hesa Fredrik ljuder för första. I andra börjar de riktigt bra och går snabbt upp till en 1-3 ledning. Men sedan händer något. Domare Pettersson tar fram dammsugaren, eller vad säg om 12 min för Boden och 18 min för Vännäs. Detta enbart i tvåor, i andra perioden!

– Jag har ännu inte riktigt fattat vad som hände. Domaren valde att hålla en väldigt låg nivå som ingen av lagen klarade av att anpassa sig till. Det kändes som vi aldrig spelade fem mot fem i resten av matchen. De gör två mål i fem mot tre och de gör det väldigt bra i det momentet och förflyttar pucken väldigt snabbt. Efter det hittar vi aldrig tillbaka till flytet de matchen blir så sönderryckt, säger tränare Patrik Degerman till bloggen.

Vännäs var på vippen att komma tillbaka när de gör 5-4, men Boden sätter punkt när de sätter 6-4 i öppen kasse.

Matchfakta:

Resultat: 6-4 (1-1, 2-2, 3-1)

Målen Vännäs: Samuel Aho, Anthony Scarpino, Magnus Lindgren, Tobias Göransson

Skott: 28-24 (10-7, 8-9, 10-8)

Publik: 183

Kepsligan:

Tre kepsar: Tobias Göransson
Två kepsar: Pontus Johansson
En keps: Niklas Kellgren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *