Inför Teg-Kalix

Senast dessa två lagen möttes så var det i svårspelade Fururinken i Kalix. Efter den matchen var Tegs tränare, herr Lund nöjd med Tegs insatts. Kalix har spelat bra de senaste matcherna och till och med stora Björklöven fick slita hårt för att komma segrande ur striden. Så det gäller verkligen att Teg gör sitt jobb för att de ska lyckas med att vinna.

– Det känns bra att det är matchdag och redan nu börjar jag ladda för match. Viktiga poäng som står på spel i kväll. Vi gjorde en bra match senast vi mötte Kalix och vi har pratat mycket om hur vi ska spela mot dem. Efter förra matchen vi spelade mot dem vet vi vad som krävs för att vi ska vinna mot dem, så det gäller att vi tar på oss blåstället i dag, säger Mattias Lund.

Kalix tränare Fredrik Glader hälsar via Twitter följande:

– Vi har visat god form i veckan som varit så vi åker ner för att ta poäng. Det är ett måste om vi vill slåss om 4:e platsen.

Truppen:

Teg har länge haft problem med skador och sjukdomar men nu är nästan alla tillbaka. Den enda som är borta i kväll är Jimmy Andersson, om man räknar bort Anton Norman som jag skrev tidigare har lämnat Teg. Både André Dryler och Christoffer Forssén är tillbaka. Marcus Evtersson vaktar kassen i kväll.

Notera att:

Senast lagen möttes i Umeå Arena vann Kalix med 1-2.

Tips:

3-2

Nedsläpp:

19:00 i Umeå Arena

Domartrio:

HD: Mikael Marklund, LM: Jimmie Waardahl och Markus Edvardsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *