Inför Vännäs-Boden

I dag är det verkligen en sexpoängsmatch för järnvägslaget i Vännäs. Boden står för motståndet och vid vinst, samtidigt som Kalix förlorar mot Teg går Vännäs upp på en femteplats i tabellen. Om de dock förlorar mot Boden så ligger de sist i tabellen. Så man kan ganska enkelt räkna ut att denna match gäller rätt så jäkla mycket för båda lagen. Vilket borde betyda att det kommer bli ett nervkittlande hockeydrama och en underhållande match. Senast lagen möttes i Boden var det Vännäs som startade bäst och hade ledningen, men sedan tog utvisningarna över matchen och Boden kunde vinna matchen.

– Vi får hoppas att det inte blir lika mycket utvisningar som senast vi spelade. Det ska bli väldigt roligt att få möta Boden igen då vi vill ta revansch från senast vi möttes. Jag tycker vi spelade riktigt bra mot Löven trots det rann i väg på slutet, men vi har en hel del positivt att ta med från den matchen. Vi har även haft bra fart träningarna i veckan så det känns riktigt positivt, säger tränare Degerman i Vännäs.

Truppen:

Långtidsskadade Daniel Andersson är fortfarande borta, men ska enligt rapporter snart få ta av gipset. Sedan insjuknade Oscar Persson innan gårdagens träningen och saknas till dagens match. Annars är det en komplett trupp i Vännäs ställer upp med. Joakim Moritz vaktar kassen.

Notera att:

Vännäs ligger fyra i publikligan i A-serien på ett snitt på 379 personer. Hur många kommer i dag?

Tips:

4-2 efter mål i öppen kasse.

Nedsläpp:

19:00 i Vännäs Ishall

Domartrio: 

HD: Joakim Bodén. LM: Viktor Frisk och Johan Sandberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *