Han släpper pucken

I morgon är det som alla vet dags för Tegs SK hockeysektions stora 70 års kalas med den så kallade retromatchen mot Björklöven. En väldigt roligt händelse som kommer inträffa innan nedsläpp, är att Dan Östman, 87 år, kommer göra ett så kallat symboliskt nedsläpp, lex NHL. Dan Östman var målvakt i Tegs första a-lagstrupp 1942 (han syns i nedre raden i mitten) och han kommer få pucken levererad av Niclas Olofsson som kommer att glida in i en originalutrustning från 1958. Det roliga är att Teg har verkligen tänkt till här. Både Dan och Niclas har något gemensamt. Niclas är 17 år och har debuterat i Tegs A-lag i år. Lika gammal var Dan när han gjorde sin debut i Teg.

Detta kommer bli häftigt!

***

Ni som inte har köpt biljetter ännu, kan med lätthet göra det här.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *