Vilken present

Vilken present Teg gav sig själva på deras 70 års kalas och till Dan Östman (som släpper pucken på bilden) som för 70 års sedan var precis lika taggad för match som Marcus Evertsson var i kväll. Vilken match Evertsson gör! I dag var det Tegs dag rakt igenom. De hade bjudit till kalas och allt som kan gå rätt gick rätt. Det blev en väldigt bra fest (kanske förutom att 10 min in i första var det fortfarande lång kö för att få biljett) där Tegs historia hyllades på ett mycket bra sätt! Detta toppades av att man fick äntligen slå storebror, Löven.

Jag hoppar raskt vidare till dräkterna. Ursäkta språkvalet nu. Men satan vilken snygga dräkter båda lagen kom till spel i! Även där tycker jag Teg vinner. Synd att de bara skall användas en gång!

Det var en mycket lycklig Tegstränare jag fick tag på efter matchen.

– Allt som vi pratade om innan matchen gick rätt och vi gör en fantastisk kämpainsats. I dag har vi verkligen på oss blåstället och sedan gör Macke (Marcus Evtersson) en helt gudomlig insatts. När de får fem mot tre läget i tredje tänker jag att nu är det kört. Men vi krigar på föredömligt och reder ut det och kommer stärkta ur det. Sedan när det blir straffar är det alltid en lottdragning men väldigt skönt att vi kniper bonuspoängen. Där är det återigen Macke som räddar oss och Zakarias Granlund, säger Lund.

Matchfakta: 

Resultat: 1-0 (0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

Målen: Zakarias Granlund

Skott: 19-42 (7-10, 5-11, 3-17, 3-4, 1-0)

Publik: 2462

Teg:
Tre Kepsar: Marcus Evertsson
Två Kepsar: Zakarias Granlund
En Keps: Johan Palm

Björklöven:
Tre Kepsar: Jens Persson
Två Kepsar: Markus Lundberg
En Keps: Viktor Ekeståhl-Jonsson

Här kommer lite fler bilder från matchen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *