160 (uppdaterad)

Vännäs HC bjuder Green Devils på buss till morgondagens derby. 160 biljetter har Green Devils för att kunna sälja till folk som tar sig dit för egen maskin för de som inte ryms på bussen.

Ni som inte kan vara på plats så kommer matchen webbsändas. På tal om webb-tv, så har T3 gått in som sponsor för just den biten. Följande skriver Löven på deras hemsida:

”För några dagar sen fick vi glädjande nyheter i webbgruppen när T3 började titta närmare på vår Webb-TV och beslutade sig för att hjälpa till i vårt arbete genom att sponsra till inköp av utrustning för att göra sändningarna ännu bättre. Johan Hellström som är VD i T3 besökte sändningen i fredags och meddelade nyheten direkt till alla tittare. Han sa då bl.a. detta:

– Vi vill att även supportrar som inte har möjlighet att vara på plats i Umeå Arena ska kunna få en ännu bättre upplevelse av Björklövens webbsända matcher.
Jag tillsammans med många andra är oerhört tacksamma för dessa webb-sändningar. Vet själv hur det är när man t.ex är borta på tjänsteresor och försöker passa in att titta på sändningarna och hur uppskattat det är att kunna se i så pass bra kvalité. Så att kunna bidra för att göra det ännu bättre blir en win-win situation.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *