Inför Vännäs-Löven

Att det har spelats derbyn i Division 1 Norra A har nästan varit lika förekommande som Beck är i TV4. Nu har vi kommit till årets näst sista derby (Löven-Teg återstår). De tre tidigare matcher har Löven vunnit och kommer det slut annorlunda i dag? Nej, det tror jag inte. Men pucken är platt och allt kan hända i hockey. Faran för Löven är om Vännäs lyckas lika bra som Kiruna i försvaret och kan kontra in några puckar medan Lövens anfall är så ineffektiva de var mot Kiruna.

– Fjärde gången gilt nu. Vi har visat stundtals mot dem att vi kan möta upp dem riktigt bra och det vill göra hela matchen i dag. Förhoppningsvis blir det en riktigt bra match där vi kan bjuda publiken på bra spel och poäng tills oss, säger Patrik Degerman.

Såhär säger Jens Öhman om matchen:

Trupperna:

Vännäs har fortfarande borta Daniel Andersson och Johan Bölander. Frågetecken kring Emil Nordqvist, Adam Svensson och Jeff Lundberg. Philip Fousinette (sjuk) saknas även han. Tillbaka från skada är Samuel Lundberg och Oscar Persson. Vännäs kommer även kalla upp Simon Söderberg från J20-laget.

I Löven är Jesper Ericson tillbaka och Olof Mårs är tillbaka i träning men frågetecken hur mycket den sistnämnda får spela. Saknas gör annars Emil Wrenman och Zebastian Possler. Lägg därtill att Löven har fått ännu en tung skada på Stefan Andersson som kommer vara borta fram till jul.

Notera att: 

Vännäs HC bjuder Green Devils på buss. Kommer publikrekordet ryka även i dag?

Tips:

1-6

Nedsläpp:

19:00 i Vännäs Ishall.

Domartrio:

HD: Joakim Bodén. LM: Marcus Olsson och Jimmie Waardahl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *