Seger tillslut

Satt och följde matchen via webben och tänkte länge, jaha nu blir det en till match där alla spelare och ledare säger, ”vi skapar nog med chanser för att vinna” men det blev inte så när Olof Mårs klev fram och avgjorde när 1:50 återstod. Nicklas Johansson kunde fastställa slutresultatet när han gjorde 5-3 i öppen kasse. Roligt att Teg återigen kunde ge Löven en match ända in i slutet!

Löven gjorde verkligen inte någon toppmatch om man får tro Jens Öhman och hans spelarkritik. Nu är det slut med att glida på en skridsko för Löven, annars kommer Allettan inte alls bli så rolig de har hoppats på i Allettan.

En annan sak, är det inte dags att kalla hem Marcus Evertsson? Personligen tycker jag det är ett under att han inte fick vara kvar redan från början och om inte Löven går upp tror jag att Umeåhockeyn kommer tappa en fantastiskt duktig målvakt. Jag sticker ut hakan och säger: Med Evertsson i målet ökar Lövens chanser att ta steget upp.

***

Alexander Sundström saknas i dagens match… Sjukdom eller skada, är frågan. Någon som vet?

***

Med dagens två assist säkrade Jon Palmebjörk seger i poängligan, om inte Mårs gör åtta poäng i sista matchen eller om Joel Törmä gör nio poäng.

***

Kalix gjorde sitt jobb och vann över Boden hemma och därmed säkrade de femteplatsen så matchen på söndag mot Vännäs kan inte ändra något i tabellen. Spänningen i sista omgången kommer endast riktas mot matchen mellan Piteå och Kiruna och kampen om andra paltsen.

Matchfakta:

Resultat: 5-3 (1-1, 2-2, 2-0)

Målen Löven: Linus Boström, William Quist, Marcus Lundberg, Olof Mårs, Nicklas Johansson.

Målen Teg: Christoffer Forssén, Zackarias Granlund, Daniel Palmebjörk

Skott: 52-20 (17-8, 16-7, 19-5)

Publik: 2112

Löven:

Tre Kepsar: –
Två Kepsar: –
En Keps: –

Teg:

Tre Kespar: Marcus Evertsson
Två Kepsar: Fredrik Sandström
En Keps: Johan Grönberg

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *