Ännu en kross

Att Löven skulle vinna mot Boden var ingen skräll och att de skulle göra det stort var heller ingen jätteskräll. Jag tippade 1-11 innan matchen och det blev tillslut hela 2-14. På de fyra matcherna de två lagen har mötts har Löven en målskillnad på 40-4!!

Löven gjorde processen väldigt kort med Boden och hade sprungit ifrån till 0-5 redan efter  lite dryga nio minuter. i andra perioden gör Löven två mål till och sista vinner de med 1-7.

Jag tror Löven inte är alltför ledsna att få möta betydligt bättre motståndare efter jul än vad Boden är.

Poängbäst i Löven blev Nicklas Johansson med sina 2+3. Jon Palmbjörk gjorde sina fyra poäng som behövdes för att tangeras Waldehagens Lövenpoängrekord i ettan. Även Jens Ledin och Jens Persson stod för fyra pinnar. Men hör här, defensiva backen Karl-Johan Lundström gjorde två mål och spelade +8 i +/- statistiken.

Matchfakta:

Resultat: 2-14 (1-5, 0-2, 1-7)

Målen Löven: Karl-Johan Lundström 2, Joakim Vikström 2, Jens Persson 2, Nicklas Johansson 2, Jesper Ericson, Olof Mårs, Viktor Ekesthål-Jonsson, Jens Ledin, Jon Palmebjörk, Russ Moyer

Skott: 16-61