Fifa och chiliköttfärs

Fifaspelandet gick givetvis åt helvetet.Jag skyller förlusten på en våldsam chilisås, min medspelare samt hela Tottenham. Vederbörande bör avgå snarast. Skitspel.

Nåväl!

Nog om TV-spel…

…Och lite om FM!

Min bloggarkollega – den ”trasslige mittbacksresen” Erik Löfgren – Nämnde att Hampus Bohman är ett känt namn för oss idioter som hellre metatränar ett lag än gör någonting produktivt. Undertecknad har också spenderat ett respektabelt antal timmar framför spelet och dessutom lyckats ta våra hjältar från norr till fem raka ligatitlar och spel i Champions League.

Jag önskar att jag kunde berätta om hur Erik blommade ut till en världsmittback eller att Chenouffi tryckte in tre baljor på Bernabeu. Men det kan jag inte. Efter tre säsonger hade jag TVÅ ordinarie spelare kvar. Och Erik, du var tyvärr inte en av dem. Efter en säsong som bänkvärmare i Allsvenskan lämnade du Norrlands stolthet för Patronerna. Efter tre matcher på tre säsonger la du sedan av, 28 år gammal.

Vilken spelare som blev kvar längst?

Kung Erik – Ersbodas Zidane?

Vladimir ”Järnridån” Sudar?

Danny ”Sockerchocken” Persson?

Nej. Yttergnuggaren och frisparkskonstnären Jonas ”Högersläggan” Nilsson. Största merit: Inhopp mot Chelsea hemma 2017.

 

I morgon närmar jag mig Västerbottens pärla ännu en gång för ett halvhjärtat påskfirande, aggressivt hetsätande hemmavid och förhoppningsvis en liten dos fotboll. På hemsidan pratas det om träningsmatch mot Mariehem. Jag ska inte ljuga. Jag har fantiserat mig sömnlös om afrikanernas djupledslöpningar.

Nåväl. Sov gott, era jävlar. Vi hörs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *