GRÄS SOM GRUS SPELAR INGEN ROLL

I detta nu sitter min Urbajaren och jobbar upp promillehalten tillsammans med tusentals bajare vid Medborgarplatsen. Matchen mot Halmstad BK drar igång om två timmar och ölen började drickas redan i förmiddags. Stämningen på Söderstadion kommer antagligen vara hela jävla enorm.

Hur jag laddar upp inför kvällens premiär mot Falcon quest FF? Alkohol? Bussresa till bortamatchen? Inte fan. Det vore inte likt mig.

På grund av dödlig förkylning som konsekvens av hembesök laddar jag upp med Otrivin Menthol, lättdryck, snabbmakaroner , världens bästa låt och en stor jävla portion matchångest.

Elitdomaren berättade att han dömde premiärmotståndaren i genrepet mot världens sämsta real – Real Göteborg. Falkenjävlarna hade tydligen rullat ut IFK Glenn i första halvlek. Det blev visserligen torsk med 3-1, men vafan. 3-1 mot det mest uppsnackade laget i Sverige är rätt hyggligt. Jag tar hellre en tvåmålstorsk mot den allsvenska favoriten än 4-0 mot ett kvartersgäng i tvåan som lirar sina hemmamatcher på en tidigare kolonilott.

Inför premiären då? Vad tror jag?

Jonte debuterar i kassen. Morten och Marko som mittbackar. Svensk seriedebut för Kamanor (Med det namnet bör någon av Umeås 400 frisörer gå in och personsponsra direkt), IFK-maffian på innermitt. Danny och Walle på topp. En Legolas på vänsterkanten med längre hår än någonsin. En balja ska vi väl kunna trycka in på ren jävla vilja. Vi säger 1-1.

 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *