Tre poäng ska vi ha – för det är ju riktigt bra. Hej!

Välkommen tillbaka, Simpan Mårtensson.

Efter att igår ha druckit sig berusad till tonerna av Caotico på Debaser var matchångesten inför dagens match större än på riktigt länge. Bakfylleångest och matchångest är en hemsk kombination. Jag hade det inte lätt. Som tur var har Degerfors det ännu värre.

Nej, Degerfors har det fan inte lätt i år. Det märktes redan när jag såg Mål-Ottos apostlar bli utrullade av landslagsghanalesen Chibsah mot Djurgården på Stadshagen för en månad sedan.

Efter förra helgens besvikelse lagt sig tänkte jag att Degerfors borta nog är perfekt för att komma upp i sadeln igen. Ett gäng brunkarboys från bruksorten som sålt iväg ungefär 500 mål inför säsongen borde ju smaka mumma för en laddad nykomling. Och jofan, det stämmer. Nu står vi på fyra poäng. Fyra poäng före Degerfors. På samma poäng som Halmstad.

De senaste två säsongerna har man behövt dryga 40 pinnar för att slippa ångestladdade kval. 40 pinnar på 30 matcher. 1.33 pinnar per matchjävel.

Gubbarna ligger nu på fyra poäng på tre matcher. Snittet håller. Fett som fan.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *