SUPERMAN

Trelleborg borta. 4-2. Torsk.

Innan säsongen trodde jag att det här skulle vara säsongens svåraste bortamatch. Bortamatch på Vångavallen. Det låter ju livsfarligt.

Men fan, när grabbarna från Skåne börjat säsongen med blott en endaste poäng hade man ju ändå hunnit bygga upp ett visst hopp under veckan. Visst, vi torskade mot Ljungskile hemma. Visst, Sudar släppte en balja från 35 meter. Visst, det var dessutom Pavey som gjorde målet. Men vi hade ändå Legolas Larsson tillbaka. Vi har våra två brunkers på topp. Vi har en afrikan på högerbacken. Vad mer kan vi behöva?

Vi har ju sett TENDENSER på vägvinnande spel. Synd bara att Trelleborg ska ha världens bästa forwards. Gör vi två mål borta mot Trelleborg tycker jag ändå att en poäng vore rättvist.

Mattias Adelstam är ju en jävel på att pilla in avgörande bollar. Det vet alla. Men att Trellepågarna ska lyckas göra 4 mål på 7 jävla avslut på mål är INTE kul. När vi dessutom fixar en sen reducering fick man ju upp hoppet, men nej. Det funkar inte så. Vi är ju inte direkt Varberg.

Varberg, ja. Jag var en sväng på Söderstadion i förrgår. Tänkte kolla på Castro-Tello var lika bra på hemmaplan som i Norrland.

Tre korta tankar efter matchen:

  • – Castro-Tello är jävligt kort.
  • Varbergs Bois är inget roligt lag att titta på.
  • Bajenfansen är inte alls glada hela tiden.

Nu blickar vi framåt. Inspirerad av förra veckans facebooksuccé har någon slängt ihop ännu ett idolporträtt på en spelare. Den här gången är det Sudar som porträtteras.

Den högskoleutbildade bildläraren kanske har vissa synpunkter på att färgnyanserna i ansiktet inte helt matchar halsen. Dessa högskoleutbildade bildlärare ber jag vänligast att dra åt helvete.

Nu chockar vi Österjävlarna. Ingen vill ha ett Växjögäng i serieledning.

I med och motgång.

Ha d gott.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *