Hårdrockare och fiskare?

Igår åkte Lena, Felix och jag till Västerfjärden för att prova eftermiddagspimpel.
Jag tyckte att det blåste på onsdag eftermiddag men igår var det ännu värre, det var plusgrader och vi frös men det var inte så farligt. På de två timmar vi var ute så hann vi borra några hål, jag har gjort några hål nu så det blir inte så mycket träningsvärk längre. Jag och Felix fick ingen fisk som vanligt, Lena däremot tog hem tre stycken matabborrar. Hon tyckte att det var roligt då det är en helt annan sak att få napp i älv/hav än i sjöar, mer kamp och hugget kommer som ett ”sug” så man får vara mer alert än i sjön. Enligt yr.no så blir det det inte så mycket vind och ganska varmt, jag känner för att åka men vet inte hur det är med resten av familjen?

Det här är mitt 22:a inlägg, ett stadigt antal besökare enligt statistiken med ca 350 unika (IP-adresser?) beökare/vecka. Det är jag nöjd med, jag har ingen erfarenhet om vad som är bra eller dåligt. Det intressanta är att kommentarerna på inläggen är mest om ”metal”, fisket är det någon enstaka som kommenterat. Det är mest olika kompisar som skrivit och det var väntat, reaktionerna har varit positiva från människor jag mött. De flesta är mycket överraskade att jag är fiskare, det är dock ingen som känner mig så bra så det är inte så konstigt!

Jens skickade ett bandtips som jag lyssnar på nu, Sixx A.M med gamla NIkki Sixx från Mötley Crüe som slog igenom med Live wireskivan 1982 som jag har på vinyl i källaren. Sixx A.m var bra men det är inte mitt stuk just nu men TK skulle gilla det, då lyssnar jag hellre på Jens eget band Persuader!!!

Match idag Umeå FC-Skellefteå FF 14:00 (Gammlia), nybliven divison 1 kollega som vi kommer att ha derby mot i sommar. Tränaren Rainer är nog världens enda Burträskbo som pratar Göteborgska, vi har mötts några gånger som spelare och tränare så det ska bli roligt idag!!!!!! Dagens stjärna delar jag ut i nästa inlägg.

”Rulla in en boll och rädda den”
M

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *