Äntligen mört och ismete!

Idag kompade jag ut eftermiddagen och åkte till Tavelsjö med Lena och Felix.
Vi började med att värma upp stugan och kopplade in datorn så att Felix hade något att göra, han ville inte fiska men Lena och jag ville ut ändå. Tankade och startade skotern och iväg till Tarmgrundet, använde GPS´en och hittade rätt då jag upptäckte att folk fiskat där tidigare. Borrade några hål men alldeles tomt, det var inte lättborrat kan jag säga med två lager is och alldeles blött. Jag hade satt mig vid ett nytt hål när Lena ropade ”MÖRT” och undrade om de skulle vara levande? Jajamensan sa jag och fick bråttom att rigga spöna med klämmor, vippor, bjällror och tackel. Det tråkiga var att jag missade ett fint hugg i samma veva i det hål jag pimplade i, äsch skitsamma tänkte jag eftersom gädda eller storborre hägrade!

Vi pimplade vidare och båda två tyckte att det var så förbannat spännande att titta på de där vipporna, dessutom blåste det upp så bjällrorna började låta och ökade pulsen ännu mer. Plötsligt så hände det mobilen ringde och Felix ville ha hem oss, fan tänkte jag men det är klart barnet ska ha mat. Motvilligt plockade jag ihop och Lena hon frös som vanligt, igång med skotern och hem till pojken. Middag med nåt glas vin och några bira så laddar jag för att åka ut tidigt på lördag morgon.

Hade kontakt med Johan ”eeh” ikväll som jobbade med sitt UF projekt och det hade gått riktigt bra för dom på mässan. Deras produkt och företag hade vunnit flera priser och han var riktigt nöjd, det är förövrigt två Umeå FC spelare till i företaget och de är Jonte J och Hampe W. Kanske kommer målvakterna mina och fiskar med mig på söndag, Tim är riktigt sugen men jag vet inte med Vlado och Johan är i Luleå med Tegs SK för att spela fotboll.

Östersund-Umeå FC 14:00 Jämtkraft arena

På lördag ska jag ha ett riktigt skitfiske, det önskar jag er andra med!!!
M

1 kommentarer

  1. ”dessutom blåste det upp så bjällrorna började låta och ökade pulsen ännu mer.”
    – hoho, ni är allt för roliga 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *