Eftermiddag på Stortavelsjön

Tavelsjö med Felix, men bara för ett dygn!
Lena har middag med sina ”tanter” ikväll, jag såg självklart chansen att åka till byn med Felix. I ett svagt ögonblick sa jag till honom att han skulle få bestämma vad vi ska äta och göra. Jag vet att det inte blir något fiske, det gör inget då jag låter honom bestämma för sällan vad vi ska göra! På väg ut till skoterboden såg vi att det låg en stor platta is som glidit ner från plåttaket, härligt snart är våren här på riktigt:D!
dsc00224.jpg (Foto: Mats Söderholm)
Ut med skotern och vi tog sikte mot Stortavelsjön, där finns en fin liten grillstuga där Felix och jag grillade korv förra påsken så nu var det dags för repris. Björkved fanns det gott om, det gick lite segt att få fyr på surveden men till slut drog det på ordentligt. Vi klämde några korvar och bara njöt av lugnet, miljön och den sköna solen som värmde härligt!

Vi körde tillbaka till stugan nöjda efter en härlig stund tillsammans, åter på gården kopplade vi på bobben bakom skotern och körde några svängar på åkern. Felix hade hur kul som helst och vi gick in för att slappa lite innan middag som blir fläskfilé, hasselbackspotatis och ädelostsås med vindruvor.Mmm!!

Inne satte jag igång med min spöhållare till pimpelspöna, jag använde limpistolen för att sätta ihop elrören och det blev riktigt bra. Jag hoppas att det ska fungera i termosfacket på ryggsäcken, spön och pirkar ska bara köras ner i rören utan att fastna i tyget som är så förbannat irriterande!!
dsc00230.jpg (Foto: Mats Söderholm)

Här bjuder jag på en bild av min mustasch, den är livligt diskuterad i omklädningsrummet på Gammlia. Diverse smeknamn har jag fått, alla tycker att jag ser ut som en porrfilmskådis? Grabbarna verkar ha koll på de där och kommenterar glatt mitt utseende, själv vill jag bara visa ”fjunisarna” hur en riktig ”musch” ser ut!
dsc00225.jpg (Foto: Mats Söderholm)

M

2 kommentarer

  1. Vad tror du vår dotter, ditt gudbarn tycker om den där ”kvävelborren” du har under näsan? Jag tycker du börjar se så förbaskat mogen ut nu…när kommer hatten och promenadkäppen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *